Για μας


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για μια νέα δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης, μια πύλη ουσιαστικά για τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη.

Έτσι, αν παράγετε αγροτικά προϊόντα, βιολογικά ή έχετε επεξεργασία αγροτικών προϊόντων και συσκευασία – τυποποίηση μπορεί να βρείτε ενδιαφέρον το Blog μας, που ενημερώνεται για εσάς καθημερινά, φέρνοντας σας άμεσα σε επαφή με νέα από τον αγροτικό τομέα, άρθρα από ειδικούς γεωπόνους  (Πανελλαδικά με συνεργαζόμενους εξειδικευμένους Γεωπόνους για συμβουλές) και κύριος με λύσεις για όσους θελήσουν να εξάγουν τα προϊόντα ή την παραγωγή τους, δείτε σχετικό σεμινάριο.
_______________________________________

Αν διαθέτεται τα απαραίτητα κεφάλαια  τα κατάλληλα για καλλιέργεια κτήματα μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί μας το πρόγραμμα επιστροφή στην φύση ή ως ποιο γνωστό: Back to Green που σας δίνει την ευκαιρία από το ξεκίνημα (ανάλυση εδάφους, γεωπονική μελέτη παραγωγής, προστασίας, συγκομιδής, συσκευασίας, και  εύρεση διάθεσης τελικού προϊόντος) με μηδενικό ρίσκο πριν καν πάτε στο χωράφι να εξασφαλίσετε την προς διάθεση παραγωγή σας!  Ζητήστε να σας στείλουμε δωρεάν με ένα E-mail το σχετικό αρχείο – παρουσίαση σε μορφή PDF ή και με ένα τηλ. Στο 210-8818416 ή στέλνοντας μας ένα σχετικό μήνυμα στην επικοινωνία.
_______________________________________Σας Βοηθάμε να εξάγετε στις παρακάτω χώρες :

Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία (νέα συνεργασία) και Για Ε.Ε. δείτε πως (με δεξί κλικ). 


Και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις στον υπόλοιπο κόσμο, ρωτήστε μας στο

τηλ. 210 – 8818416 και ώρες 10 – 19.00 καθημερινά.Έτσι παρέχουμε πληροφορίες ( Info-broking ) και υλοποιούμε projects.ΔΕΝ είμαστε έμποροι - ΔΕΝ κάνουμε εμπόριο εργαζόμαστε για εσάς αποκλειστικά.


Σας παρέχουμε :

1. Ενημερώσεις για αγροτικές επιδοτήσεις.

2. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών σε ένταξη αγροτικών επιδοτήσεων.

3. Παρέχουμε ικανό αριθμό LEDS για αγρότες που θέλουν να εξάγουν την παραγωγή τους στις 27 χώρες της Ε.Ε μαζί με εκπαίδευση και Virtual Office in UK or Greece.

4. Παρέχουμε τιμές και πληροφορίες για  εισαγωγές προϊόντων ή ζωοτροφών.

5. Κάνουμε για λογαριασμό σας ειδική έρευνα στο εξωτερικό σε χώρα που σας ενδιαφέρει για να εξάγετε τα προϊόντα σας.

6. Σας βρίσκουμε λύσεις , απλά πείτε μας το πρόβλημα ή στείλε μας ένα E-mail .

7. Εξειδικευμένοι γεωπόνοι – συνεργάτες μας στην διάθεση σας πανελλαδικά.
8. Αναλαμβάνουμε την πιστοποίηση προϊόντων ( HACCP, ISO, Βιολογικά Bio κ.λ.π. ).
9. Εξειδικευμένη υπηρεσία web development support Μόνο για παραγωγούς.
10.Λύσεις για επενδύσεις στο Εξωτερικό ( π.χ. παραγωγή στην Βουλγαρία, Ολλανδία).
11.Οργάνωση και εκπαίδευση τμήματος πωλήσεων για εξειδικευμένους παραγωγούς.
12. Διαδικασία ένταξης νέων αγροτών σε επιδοτήσεις και πηγές χρηματοδότησης.
13. Εκπαίδευση με εξειδικευμένα σεμινάρια στο Κ.Ε.Ε. Δήμητρα Αθήνα.
14. Υποστήριξη σε νέους κτηνοτρόφους (βιολογική δράση, βελτιστοποίηση, κέρδη!).

Και μην ξεχνάτε πάντα η κρίση δημιουργούσε ευκαιρίες.


Και τώρα για την καθημερινή Οικονομική σας Alter! Ενημέρωση : τηλ.    210 - 8818416
 Fax: 210 - 8818474
3ης Σεπτεμβρίου 132 - Αθήνα.Διαβάστε  στο παρακάτω Link για μια ευκαιρία και  για ένα νέο ξεκίνημα στην πάντα γεμάτη προοπτικές ελληνική αγροτική επαρχία.


Εξειδικευμένοι συνεργάτες Γεωπόνοι αναλαμβάνουν την σύνταξη και την κατάθεση μελέτης για κάθε νέο αγροτικό πρόγραμμα  επιδότησης που ανακοινώνει το υπουργείο Γεωργίας.

Πανελλαδική κάλυψη και υποστήριξη


Σκοπός του Blog είναι καθαρά ενημερωτικός, η Advance Helix ΕΠΕ, παρέχει μόνο συμβουλευτική υποστήριξη και πάντα με την αρωγή εξειδικευμένων εξωτερικών συμβούλων επιστημών, πάνω στα θέματα του blog (π.χ. εκπαίδευση ενηλίκων, συμβουλευτική χρηματοοικονομικών υπηρεσιών – συμβουλευτική για προώθηση εξαγωγών).


ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ είναι μια δράση της ADVANCE HELIX LTD - Αθήνα210-8818416
Facebook: Αγροτικές Ευκαιρίες


0030 210 8818416 
Facebook Page: Financial Solutions 
καλή ιδέα! λαχανόκηπος και αρωματικά στην κουζίνα! 


ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ

Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο  (web-site-blog) παρέχεται αποκλειστικά ως έχει, χωρίς εξασφάλιση της ακρίβειας ή της πληρότητας του. Το περιεχόμενο είναι γενικής φύσεως και δεν ισχύει για συγκεκριμένες και ιδιαίτερες περιπτώσεις. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες αυτές δεν προσφέρονται ως παροχές συμβουλών, τεχνικών, γεωπονικών νομικών ή άλλων επιχειρηματικών συμβουλών σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν θα πρέπει να προσλαμβάνονται ως τέτοιες συμβουλές.

Όλα τα ονόματα που σημειώνονται με TM είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν στους αντίστοιχους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Οι δημόσιες πηγές πληροφόρησης από τις οποίες αντλείται η ροή των δημοσιεύσεων επιτρέπουν την αναπαραγωγή τους μέσω των ροών RSS. Εφόσον εκ παραδρομής αντλούνται δημοσιεύσεις για τις οποίες υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα που απαγορεύουν την αναπαραγωγή τους παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα.