15 Νοε 2011

Πήραν 16.000 ευρώ από γεωργικό συνεταιρισμό


Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των ληστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε άγνωστων, οι οποίοι λήστεψαν τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Γερακίου Λακωνίας, με λεία περίπου 16.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα κρατώντας όπλα και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο γραφείο του Συνεταιρισμού, στο κέντρο του χωριού και απειλώντας τον υπάλληλο του συνεταιρισμού, αλλά και τους αγρότες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν πήραν από το ταμείο περίπου 16.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα, στο οποίο τους περίμενε ένα ακόμη άτομο.

Λίγες ώρες αργότερα, στην ορεινή περιοχή του Πάρνωνα και συγκεκριμένα στο δρόμο Πολύδροσο Λακωνίας - Πλατανάκι Αρκαδίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να διαφύγουν και το οποίο έχει κλαπεί από το Παλαιό Φάληρο την 1η Νοεμβρίου.
Οι αστυνομία έχει κινητοποιήσει δυνάμεις κι έχει συγκροτήσει συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής σε Λακωνία και Αρκαδία για τον εντοπισμό των ληστών.