18 Ιαν 2013

Πορτογαλία: παρουσίαση Ελληνικών προϊόντων


Ένα δεκαπενθήμερο ελληνικών προϊόντων σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας El Corte Ingles,
ταυτόχρονα στη Λισσαβόνα και το Πόρτο ξεκινά, καθώς και παράλληλης εβδομάδας ελληνικής γαστρονομίας σε εστιατόριο μεγάλου τοπικού πολυκαταστήματος, στη Λισαβόνα στις 29 Απριλίου - 12 Μαΐου 2013 προετοιμάζει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου.


Ο ΟΠΕ, σε συνέχεια των επιτυχών προωθητικών ενεργειών "in store promotion" στη γερμανική αλυσίδα KAUFHOF, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής πρεσβείας στη Λισαβόνα, θα υλοποιήσει το νέο αυτό δεκαπενθήμερο ελληνικών προϊόντων καθώς και παράλληλης εβδομάδας ελληνικής γαστρονομίας.
Το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας El Corte Ingles
 Σημειώνεται ότι τη συνολική ευθύνη για την επιλογή των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και του τελικού αριθμού των προϊόντων έχει αποκλειστικά η αλυσίδα El Corte Ingles.ΑΠΕ.

σημείωση Αγροτικών Ευκαιριών

Η Financial Solutions μπορεί να αναλάβει πανελλαδικά  την δημιουργία εξαγωγικών μοντέλων  προώθησης καθώς και σύνταξης φακέλου για τον Οργανισμό προώθησης Εξαγωγών. Δείτε αναλυτικά για ζήτηση Αγροτικών προϊόντων.

Για Εξαγωγές στείλτε μας ένα e-mail: manager@financialsolutions.gr

Ή τηλεφωνήστε στο 210-8818416 αναφέροντας το τμήμα Εξαγωγικού εμπορίου και την χώρα που θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε.