11 Φεβ 2013

Βράβευση και διεθνή διάκριση για τα Κουφέτα Χατζηγιαννάκης


Βραβεύτηκαν δύο νέα καινοτομικά προϊόντα της εταιρεία «Κουφέτα Χατζηγιαννάκης» στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013 στην Κολωνία.

Τα προϊόντα της Χατζηγιαννάκης κατέκτησαν τον τίτλο Top 2 Innovations και πρόκειται για την Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) και για την Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ακόμα μια Ιστορία επιτυχίας από Έλληνες που θέλουν να πρωτοπορήσουν και τολμούν να το δείξουν και έξω από τα σύνορα, εξαγωγές από επιλογή και όχι από ανάγκη.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα προϊόντα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας και η διάκριση που κατέκτησαν τα προϊόντα στο διαγωνισμό των Top Innovations Προϊόντων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην ISM ικανοποίησε την εταιρεία που διαγωνίσθηκε με 120 καινοτόμα προϊόντα από 84 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.
Μετά την επιτυχημένη παρουσία των καινοτόμων προϊόντων Βότσαλα, με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, η νέα κατηγορία προϊόντων “ελιές με stevia”, αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της εταιρίας στην εγχώρια και διεθνή αγορά που κέρδισαν ήδη και την πρώτη τους διάκριση.

Κουφετοποϊα Χατζηγιαννάκη

Η εταιρία ιδρύθηκε στον Πειραιά από τον Νικόλαο Χατζηγιαννάκη το 1950. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες μεθόδους παραγωγικής διαδικασίας, συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της με συμμετοχή σε σεμινάρια του εξωτερικού, με επικαιροποιημένη θεματολογία και με σκοπό τη συλλογή των μέγιστων δυνατών εφοδίων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε προϊόν.

Απασχολεί περισσότερους από 60 εργαζομένους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.Κέρδος online 8/2/2013 20:03