9 Φεβ 2017

Σεμινάρια μεταποίησης Αγροτικών Ευκαιριών


Και μετά την παραγωγή τι κάνω; στην μεταποίηση αυτή την στιγμή με ή δίχως την δική σας πρώτη ύλη υπάρχουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Καθημερινά βρίσκουμε στο Super Market νέα προϊόντα που αναζωπυρώνουν το καταναλωτικό ενδιαφέρων του Αστού καταναλωτή που αναζητά νέες γεύσεις, νέα υλικά, νέες συσκευασίες.
Και μάλιστα αν υπολογίσουμε και την διεθνή αλλά σίγουρα και στην Ελλάδα Νέα τάση για στροφή σε οικολογικά Βιολογικά προϊόντα ανοίγεται ένας νέος επενδυτικός δρόμος για όσους είναι στον τομέα της Μεταποίησης και Συσκευασίας Τροφίμων.

Τι να πρώτο αναφέρει κανείς σάλτσες τσάτνευ, Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού,  ελαιόλαδο με αρωματικά βότανα, ζυμαρικά με Μοντέρνα υλικά; ( Ζέα, ολικής) νέες μαρμελάδες, ακόμα και Novel Foods, λειτουργικά τρόφιμα που κάνουν καλό σε κάτι…  Υπάρχουν ακόμα και Λουκάνικα με Ιπποφαές!



Η Φαντασία να είναι καλά

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες εστίασαν από την πρώτη στιγμή στην μεταποίηση ως μέρος της εκπαίδευσης που εστιάζει στην Εξωστρέφεια.

Η Εξαγωγές είναι μονόδρομος.

Οι εξαγωγές ανεβάζουν και τον πήχη όσον αφορά φυσικά και τις Εξαγωγές, Δηλαδή ενώ το σχέδιο και εφαρμογή σχεδίου ασφάλειας τροφίμων HACCP είναι υποχρεωτικό για την άδεια Λειτουργίας την Βιοτεχνίας, για τις Εξαγωγές οι Buyers ζητάνε ISO22000 και ISO9001.



Αναλυτικά έχουμε διήμερα Σεμινάρια Μεταποίησης ανά κλάδο για όσους θα θελήσουν να ξεκινήσουν να Δημιουργούν τα Νέα προϊόντα για Εξαγωγή για Επαγγελματίες, Επιστήμονες αλλά και Νέους που θέλουν να έρθουν σε επαφή με την Μεταποίηση..

Θέματα Μεταποίησης










Και το Επαγγελματικό Εξαγωγών εδώ :  Leader Export