22 Δεκ 2017

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη


Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάπως έτσι και να συνεχιστεί, αν το παραμύθι είχε ακόμα και δράκο θα αποκτούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα των μνημονίων παλεύει να βρει τον βηματισμό της ανάμεσα σε συμπληγάδες τα τελευταία χρόνια και στον αγροτικό τομέα.

Ορόσημο αποτέλεσαν τα τρία προγράμματα ένταξης Νέων Αγροτών ( μαζί με  τις φυσιολογικές γκρίνιες και ενστάσεις) αλλά και η στροφή στην ανάπτυξη ( σιγά – σιγά ) στο ομαδικό πνεύμα ( Νέες Ομάδες παραγωγών ), αλλά και η τάση να γίνουμε ως επιχειρηματίες παραγωγής τροφίμων με ποιότητα αναγνωρίσιμη και πιστοποιητικά ποιότητας πιο εξωστρεφείς.
Τίποτα δεν χαρίζετε και όλα κατακτώνται, δεν είμαστε Ολλανδία αλλά προσπαθούμε με όσους νέους και νέες ακόμα επιμένουν να είναι εκεί στα χωράφια και στους στάβλους!

Μια Ελλάδα που αρχίζει να κατακτά τις διεθνείς αγορές σε πείσμα των απαισιόδοξων αστών!

Με διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας.

Η κρίση δημιούργησε και ευκαιρίες για όσους θέλουν και μπορούν!

Νέοι κωδικοί, και νέα προϊόντα για μια Νέα γενιά Αγροτών

Το μέλλον είναι εδώ με καθετοποιημένες παραγωγές, άριστες συσκευασίες!



Και Οικοτεχνίες ( Κ.Η.Μ.Ο. ) που αισιόδοξα το νέο έτος θα τις δούμε να αυγατίζουν! Προσφέροντας Μικρές παραγωγές από Νόστιμα τοπικά προϊόντα με τοπικές συνταγές που στην Ελλάδα έχουμε και πολλές και καλές!

Με αυτήν την απλή αλλά αισιόδοξη ματιά Άγιε Βασίλη θα ήθελα να μου στείλεις το κουράγιο να πολεμήσω το παλιό που μας έφερε ως εδώ σε πείσμα του Νέου και του καινοτόμου που μας φέρνει η επιστήμη και η γνώση χέρι χέρι με την Ελληνική παράδοση.

Καλά Χριστούγεννα
Ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους μας!


Αγροτικές Ευκαιρίες  1987 2017