11 Νοε 2019

Σεμινάρια Αγροτικών Ευκαιριών πρόγραμμα 2019



Θέμα : Αγροτικά Σεμινάρια

Ο Νοέμβριος περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα : 



Σεμινάριο Οικοτεχνική Μονάδα – Μικρή Βιοτεχνία μεταποίησης παραδοσιακών τροφίμων και γλυκών.
Σε ποιους απευθύνεται:  Το Σεμινάριο  απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν μια  δική τους  Οικοτεχνική Μονάδα μεταποίησης τροφίμων, και γλυκών - ζυμαρικών, τουρσί, αποξηραμένα κλπ (Νόμος 4235/2014).

Και σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη  δική τους Μικρή Βιοτεχνία  (μικρή οικογενειακή μεταποιητική μονάδα) είτε είναι  γεωργοί  είτε όχι ( και να γνωρίσουν τις Προϋποθέσεις για να ενταχτούν σε επιδότηση).

Δημιουργήστε τη Δική σας Μικρή Κτηνοτροφική Μονάδα ( Αιγοπρόβατα ).
Δείτε τα πάντα! για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας Κτηνοτροφική - σύγχρονη Μικρή μονάδα. Επαγγελματικό! όλες οι Νέες Επιδοτήσεις, Δικαιώματα, Νομοθεσία. Σεμινάριο για Υποψήφιους Κτηνοτρόφους Αιγοπροβάτων.

Εξαγωγή Ελαιολάδου σε 3 μέρες
σεμινάριο  Εξαγωγή λαδιού  δείχνει με απλό - πρακτικό και κατανοητό τρόπο και με την βοήθεια του Internet, βήμα βήμα την διαδικασία για να κάνετε άμεσα και μόνοι σας, την πρώτη έστω αρχική εξαγωγή του δικού σας ελαιολάδου ή ως μεσάζοντας σε χώρα που σας συμφέρει!  Ξεκινώντας από την γνωριμία με το προϊόν μέχρι την τυποποίηση και Εξαγωγή.

Μικρή Φάρμα με Αγελάδες Πάχυνσης
Δείτε τα πάντα! για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας - σύγχρονη - Μικρή Νόμιμη μονάδα, με Αγελάδες πάχυνσης.

Σεμινάριο Τυποποίησης και Εξαγωγής Μελιού
Σε δύο δημιουργικές μέρες με Γεωπόνο (Εξειδικευμένο στην Επιστήμη τροφίμων μέλι,  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και σε ειδικούς του marketing Εξαγωγών με πολύχρονη πείρα!, μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής του μελιού μας στο εξωτερικό.

Κάντε εξαγωγές Ελαιολάδου σε 2 μέρες με Ιντερνέτ Μάρκετινγκ
Είναι δομημένο και Ιδιαίτερα ενημερωμένο και απόλυτα προσαρμοσμένο ( και οικονομικό) για Αγρότες μικρούς μεταποιητές - βιοτέχνες και εμπόρους που θέλουν να κάνουν εξαγωγές μέσω Internet.

Είναι Ιδανικό για Νέους Αγρότες, Μικρούς παραγωγούς τροφίμων και Νέους μικρούς εμπόρους που θα ήθελαν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην ελληνική ή την Διεθνή αγορά με την Βοήθεια του Internet απλά και Κατανοητά! Είναι προσανατολισμένο στο Ελληνικό Ελαιόλαδο.

Μελισσοκομία για Χόμπι
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς που θέλετε άμεσα!  να ασχοληθείτε με την μελισσοκομία (για Χόμπι) και για να έχετε το Δικό σας μέλι! σε 3 μέρες... και με πρακτική. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την μελισσοκομία σαν χόμπι.

Για να ξεκινήσεις την μελισσοκομία σαν χόμπι χρειάζεσαι κυρίως γνώση.

 Το σεμινάριο έχει διαμορφωθεί ώστε να σου δώσει την γνώση που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς  έως 5 μελισσάκια ( τα Δικά σου, Βιολογικά και Οικολογικά!).