2 Δεκ 2012

Νέος αγρότης: Σεμινάριο ένταξης στο γεωργικό δυναμικό Νοέμβριος 2012

Σεμινάριο ένταξης στο γεωργικό δυναμικό Νοέμβριος 2012
Έληξε με επιτυχία το σχετικό σεμινάριο για νέους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον γεωργικό τομέα κάνοντας ένα βιώσιμο ξεκίνημα εκτός Αθήνας (ή μεγάλου αστικού κέντρου).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν –εξατομικευμένα- και για τον καθένα ξεχωριστά πληροφορίες και σχετική βοήθεια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που έδειξαν ενδιαφέρον και πιστεύουν ότι τους ταιριάζει.

Επίσης όλοι οι φίλοι θα μοιραστούν κοινές εμπειρίες και γνώσεις μέσω ενός κοινού Facebook Group που θα δημιουργηθεί μόνο γι αυτούς που συμμετείχαν , δίνοντας τους την άμεση δυνατότητα κοινής και αμφίδρομης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών!  Αναμένουμε το success story!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τον φιλόξενο χώρο του Κ.Ε.Ε. ΔΉΜΗΤΡΑ που είναι στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Βικτωρίας).
Στο σχετικό κουμπί πάνω στο κεντρικό Μενού θα βρείτε και σχετικές πληροφορίες για τα μελλοντικά σεμινάρια που θα διοργανωθούν και θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2013.

δείτε σχετικό Video από το Youtube

Καλή επιτυχία σε όλους!  
Αγροτικές Ευκαιρίες 210-8818416


Για να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο κύκλο σεμιναρίων για Νέους Αγρότες η Αρωματικά φυτά καλέστε  στο τηλ. 210-8818416 (οι θέσεις είναι περιορισμένες).
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στις  16 και 17 Ιανουαρίου 2012.
προσοχή! 

Για όσους παρακολουθήσουν και το Σεμινάριο Αρωματικών Φυτών θα πληρώσουν σύνολο
 και για τα Δύο μαζί 200 Ευρώ!!!
η προσφορά ισχύει Μόνο για"κλείσιμο" από 14 έως 16 Ιανουαρίου 2013.