3 Δεκ 2012

Ρευστότητα για τους αγρότες


Δάνεια με χαμηλό επιδοτούμενο επιτόκιο σε αγρότες σχεδιάζει το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μια ακόμη δράση ενίσχυσης της ρευστότητας των αγροτών για την κάλυψη των αναγκών τους σε εφόδια, σπόρους και αρχικά καλλιεργητικά έξοδα και τον περιορισμό του κόστους παραγωγής σχεδιάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, εξετάζεται η δυνατότητα χορήγησης από τις τράπεζες, καλλιεργητικών δανείων με χαμηλό επιδοτούμενο επιτόκιο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρης, φαίνεται να έχει καταλήξει στο μοντέλο, βάση του οποίου θα μπορεί να δίνεται η επιδότηση. Οι λεπτομέρειες, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, θα καθοριστούν μόλις βρεθούν τα απαιτούμενα κονδύλια για τη χρηματοδότηση του επιτοκίου, συμπληρώνοντας πάντως ότι το σχέδιο δεν πρόκειται να αργοπορήσει. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αγροτικές Ευκαιρίες:


Ζητήστε να ενταχθείτε  όσο είναι καιρός στην διαδικασία προ-αξιολόγησης και Υποστήριξης επιδοτουμένων προγραμμάτων με την επιμέλεια και βοήθεια αξιόλογων και εξειδικευμένων συνεργατών μας Γεωπόνων Πανελλαδικά. αποκτήστε αριθμό πρωτοκόλλου πάρτε προ-έγκριση της επιδότησης! και ξεκινήστε μια νέα ζωή κοντά στην φύση!  Κόστος 100 Ευρώ + ΦΠΑ .
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-8818416 και ώρες 11:00 έως 18:00