5 Δεκ 2013

Δωρεάν αξιολόγηση Επιδότησης νέου αγρότη ηλικίας από 18 έως 40 ετών


Το αναμενόμενο  πρόγραμμα  δίνει την επαγγελματική ευκαιρία σε νέους που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στον αγροτικό τομέα.


Καλύπτει και επιδοτεί ποσά από 15.000 έως 40.000 κάτω φυσικά από αυστηρές προϋποθέσεις.

Εκτός της αμιγή αγροτική βιώσιμη δραστηριότητα υποστηρίζει και μικτές δράσεις όπως για παράδειγμα, να έχει κανείς κτήματα και αγροτική παραγωγή , και μελίσσια και ζωική παραγωγή.

Ο κυριότερης στόχος από ότι δείχνει μέχρι στιγμής του προγράμματος χρηματοδότησης νέων αγροτών είναι η βιώσιμη και με βάσεις και προοπτική εγκατάσταση νέων καταρτισμένων επαγγελματικά αγροτών σε νεαρές ηλικίες.

Οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να είναι αρκετές χιλιάδες αλλά ο αριθμός των Νέων Αγροτών που τελικά θα λάβουν την επιδότηση θα είναι 6.000

Η καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης του επιχειρηματικού σχεδίου και της αίτησης 
είναι η 16η Μαΐου 2014.

Η διαδικασία αξιολόγησης είναι αρκετά σύνθετη και απαιτεί και αρκετές γνώσεις και εμπειρία (κυρίως από το προηγούμενο πρόγραμμα Μέτρο 112)  από τους αξιολογητές αλλά και υπομονή και όρεξη από τους υποψήφιους σε ένταξη νέους και νέες αγρότισσες.

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες  με την εμπειρία των συνεργατών που διαθέτουν (μελετητές) σας υποστηρίζουν να κάνετε το πρώτο βήμα.

Οδηγίες:

δείτε εδώ την διαδικασία Νέου αγρότη 2014