11 Απρ 2015

Εκπαίδευση Αγροτικών Ευκαιριών


Από τον Σεπτέμβριο του 2015 οι Αγροτικές Ευκαιρίες ξεκινούν αρχικά μια σειρά βραχυχρόνιων και ταχύρυθμων εκπαιδευτικών κύκλων που θα περιλαμβάνει εκτός της εξειδικευμένη εκπαίδευση, την παροχή βιβλιογραφίας, την θεωρητική καθώς και για πρώτη φορά την Πρακτική εκπαίδευση! 
Και στο τέλος την διαδικασία εξετάσεων για την παροχή στους εκπαιδευόμενους Βεβαίωση παρακολούθησης με σχετική βαθμολογία, στόχος είναι η άμεση επαγγελματική υλοποίηση εκ μέρους των σπουδαστών.

Όλα τα τμήματα θα είναι ολιγομελή για την εύρυθμη λειτουργία και  αφομοίωση της εκπαιδευτικής Ύλης ( μέχρι 15 άτομα). 

Θα διαρκούν (τα θεωρητικά υπέρ-εντατικά εκπαιδευτικά τμήματα )  3 + 3 μέρες (δηλαδή 3 μέρες την μία εβδομάδα και 3 την επόμενη, ώρες 11 π.μ. έως 3 μ.μ. ) συν την πρακτική εκεί όπου υπάρχει.

Επιπλέον 1 μέρα για την γραπτή και προφορική εξέταση.

Δυνατότητα και εκπαίδευσης μέσω της Internet Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας μας.

Τα Θέματα που ξεκινάνε τον Νέο εκπαιδευτικό κύκλο είναι:

Οικοτεχνία – Βιοτεχνία κατασκευή μικρής βιοτεχνίας Μαρμελάδας κλπ. Με πρακτική σε Μονάδα παραγωγής σχετικών γλυκών (σύγχρονο εργαστήριο).

Καλλυντικά – Επαγγελματική κατασκευή και Νόμιμη διάθεση φυτικών Καλλυντικών + πρακτική σε σύγχρονη Βιοτεχνία Φυσικών Καλλυντικών

Νέος Αγρότης – Επιδοτήσεις, νέες καλλιέργειες, Αρωματικά φυτά + Δεντροκομία – Βιολογικά, κλαδέματα, ποτίσματα, λιπάσματα, φυτοπροστασία, πρακτική σε επισκέψιμο κτήμα.

Νέος Κτηνοτρόφος – Σχεδιασμός μονάδας, φυλές, σαλιγκάρια, κόστος,  επιδοτήσεις, μεταποίηση, (άδειες,) προϊόντα, διάθεση. Πρακτική σε σύγχρονη μονάδα στην Αττική.

Μανιτάρια:  Πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση,  σχεδιασμός μικρής μονάδας, άδειες , κόστος, και επίσκεψη σε Μονάδα παραγωγής μανιταριών στην Αττική.

Ελαιόλαδο : απο την καλλιέργεια (Βιολογική) στην ορθή Γεωργική πρακτική και στην δημιουργία του δικού σας primium ελαιολάδου! Γευσιγνωσία, όλα τα "μυστικά" . Μικρή μονάδα μεταποίησης και συσκευασίας. Επίσκεψη σε πρότυπη μονάδα.

Εξαγωγές ; Αρχαρίων A Level και B Level για όσους ήδη εξάγουν, σε επιχειρηματίες και σε όσους έχουν έρθει σε παλαιότερο σεμινάριο Αρχαρίων σε εμάς ή έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο αλλού!

Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχετε και Τεχνική Υποστήριξη μετά την λήξη της εκπαίδευσης (Δυνατότητα παράδοσης μονάδας με το κλειδί στο χέρι).

Κόστος κάθε Θεματικού εκπαιδευτικού  κύκλου είναι :  50 ευρώ/ημέρα + ΦΠΑ. (με την δυνατότητα πληρωμής σε 12 Μήνες άτοκα! με πιστωτική κάρτα).

Εγγραφές  Ξεκινούν από 1 Μαΐου 2015.

Για  να δείτε τα θέματα του θεματικού εκπαιδευτικού κύκλου ζητήστε να σας σταλεί Δωρεάν στο E-mail σας το E-book  με το αναλυτικό πρόγραμμα Θεωρίας και Πρακτικής.


Στείλτε το αίτημα σας εδώ στην σχετική φόρμα  Επικοινωνία