4 Ιαν 2019

Αγροτικές Ευκαιρίες 2019



Μια χρονιά έφυγε μια νέα ήρθε αλλά εμείς εδώ στις Αγροτικές Ευκαιρίες εργαζόμαστε άοκνα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας για το 2019 και μετά.

Έτσι από σήμερα έχουμε στην διάθεση μας μια Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα ( τη νούμερο 1 στον κόσμο ) με μισθωμένο Server Cloud για μεγαλύτερη ταχύτητα και πιστότητα ήχου και εικόνας ώστε να καταστήσουμε το webinar προσιτό και φιλικό στον χρήστη που μας παρακολουθεί από μακριά.

Η νέα εκπαιδευτική Ιντερνετική πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη που μας παρακολουθεί On Line και Real Time από Ελλάδα και Εξωτερικό  να εκφράσει ελεύθερα τις απορίες του και τις ερωτήσεις μέσω Chat και να γνωριστεί και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο Webinar, πολλές συνεργασίες έχουν προκύψει από εδώ και από εμάς και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Στην συνέχεια εμπλουτίσαμε το Blog με νέα θέματα και το καταστήσαμε μοντέρνο και ενημερωμένο.
Φυσικά το Blog Αγροτικές Ευκαιρίες εστιάζει στις υπάρχουσες Αγροτικές Επιδοτήσεις που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώνει για αγρότες κάθε χρόνο.

Εμπλουτίσαμε με Νέα Φυτά το Φυτώριο μας με ειδικές προσφορές για Επαγγελματικές Καλλιέργειες ( πρώτη εγκατάσταση ) εξειδικευμένοι Γεωπόνοι είναι στο πλευρό σας για να σας προτείνουν τα καλύτερα φυτά.


Ενισχύσαμε με νέους Γεωπόνους που έχουν την όρεξη και την διάθεση να βοηθήσουν βήμα βήμα τον Επαγγελματία αγρότη στο να ενταθεί σε επιδότηση με σχετικές Υπηρεσίες ανά κλάδο και συνεχή υποστήριξη ( δείτε σχετικά Link στο τέλος ).

Αναβαθμίσαμε τις παρεχόμενες Υπηρεσίες πιστοποίησης με νέα σήματα ( π.χ. ISO22716 ) κλπ συνεργαζόμενοι με την μεγαλύτερη εταιρία στο Κόσμο ( TUV ) !

Παρέχουμε εκτός από τα σεμινάρια και στοχευμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις σε αντίστοιχες μονάδες παραγωγής, ώστε όποιος θέλει να δει από κοντά την διαδικασία παραγωγής.

Ξεκινάμε τη Νέα Μοναδική στην Ελλάδα με μορφή web σεμιναρίου εκπαίδευση για Νέους μελισσοκόμους.

Αναλαμβάνουμε με συνεργαζόμενα γραφεία – Πανελλαδικά - την πρόταση, μελέτη σκοπιμότητας σε Επενδυτικά προγράμματα και χρηματοδοτήσεις ( Ready key Solutions ).

Δημιουργούμε για το 2019 μια σειρά νέων θέσεων εργασίας για Πτυχιούχους σχετικών με εμάς ειδικοτήτων, δίνουμε δε ειδική βαρύτητα σε Νέους Πτυχιούχους με καλές σπουδές ( μεταπτυχιακό, διδακτορικό και στο εξωτερικό ) πιστεύουμε ότι η εμπειρία με τη Νέα δυναμική γνώση πάνε χέρι – χέρι.

Το 2019 οι κυριότεροι και Ξεκάθαροι τομείς δραστηριότητας μας θα είναι

Σεμινάρια Επιδοτήσεις Επενδύσεις στον Αγροτικό και μεταποιητικό τομές με ιδιαίτερη έμφαση στις Εξαγωγές.

Στις εξαγωγές ( βάση και Κ.Α.Δ. που διαθέτουμε εδώ και 20 χρόνια ) θα προσφέρουμε σε Εξαγωγείς μια σειρά υπηρεσιών πέρα από τις ήδη ενεργές που έχουμε.

Από το μακρινό 1987 είμαστε μαζί σας.

Και λίγα στατιστικά  πηγή Blogger Google.

Τα στοιχεία είναι από το 2010 και μετά.

2.700.000 unique Visitors

Προβολές σελίδων ανά χώρα
Ελλάδα 2.427.366
Ηνωμένες Πολιτείες 109.867
Κύπρος 25.632
Γερμανία 24.847
Ρωσία 15.844
Ουκρανία 9.790
Ηνωμένο Βασίλειο 6.790
Γαλλία 4.660
Ολλανδία  2.612
Καναδάς  2.040

Καλή χρονιά



Σχετικά άρθρα