Εξαγωγές


μας ρωτήσατε για την διαδικασία εξαγωγής.
Ας δούμε κάποιες συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να εξάγω την Παραγωγή μου;

Μια κλασική και δοκιμασμένη μέθοδος είναι να έχετε μια παρουσία με ένα μικρό περίπτερο π.χ. στην Μόσχα, κόστος; από 2-3.000 ευρώ, για 3-4 τ.μ.! , φυσικά τα εισιτήρια σας και αν δεν μιλάτε την γλώσσα να βρείτε και μια Ρωσίδα, βάλτε προσπέκτους, Ξενοδοχεία, δείγματα! Και ένα site κάτι να δείχνει!  Αυτά από μόνα του υπολογίστε 5.000-7.000 ευρώ! Και πάλι το περίπτερο σας θα είναι μικρό! Δίπλα σε μεγαθήρια και πολυεθνικές!

Πολλά τα έξοδα κάτι σε ποιο οικονομικό;

Αφού  απορρίψατε τα μακρινά ταξίδια, θα πρέπει να προσλάβετε στην επιχείρηση σας ένα εξειδικευμένο στέλεχος με αρκετή εμπειρία στην αναζήτηση νέων αγορών και πελατών, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί (αν ήταν τόσο καλός θα το έκανε μόνος του)! Αλλά και αν τον ανακαλύψετε με περίπου 1.000 ευρώ τον μήνα θα περάσουν τουλάχιστον 4-6 μήνες για να δείτε κάποιον που να ενδιαφέρετε – πραγματικά-  να αγοράσει τα προϊόντα σας, αρά πάλι έξοδα και αβέβαιο αποτέλεσμα!


Ακόμη αν είσαι τυχερός και η περιφέρεια που ανήκεις φροντίσει να δημιουργήσει όλες εκείνες τις ικανές συνθήκες ώστε να καλέσει μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού, ίσως και να μπορέσεις –αν είσαι ήδη έτοιμος από προϊόν και υποδομή – να παρουσιαστείς ως Παραγωγός, αλλά και πάλι είναι όπως αναφέραμε θέμα τύχης.

κάτι σε δωρεάν;

στο εξωτερικό ζουν περίπου 10 εκατομμύρια Έλληνες! ένας από αυτούς μπορεί να είναι μακρινός ή κοντινός συγγενής σας. Αναζητήστε τον, τηλεφωνήστε του, στείλτε του και ένα δεματάκι ίσως εκεί που ζει μπορέσει να σας βοηθήσει με τις γνωριμίες του, να κάνετε το πρώτο σας φιλόδοξο εξαγωγικό βήμα.

Εσείς τι προτείνετε;

Ξεκίνα με το να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου ή κάποιον που θεωρείς εσύ σημαντικό συνεργάτη, αυτό μέσα από τα εξειδικευμένα σεμινάρια που διοργανώνουμε ή σε Mini μέχρι 4-5 άτομα (και Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή και με e-Learning δηλαδή από παντού με κόστος 280 ευρώ +ΦΠΑ) ώστε να εκμεταλλευθείς την γνώση να χρησιμοποιείς το Internet ως εργαλείο και φυσικά τις δωρεάν χρήσεις του που θα ξαφνιαστείς ευχάριστα όταν ανακαλύψεις πόσες είναι αυτές!

Καλό αυτό και μετά;

Μετά αν θελήσεις και νιώσεις αρκετά έτοιμος –και αφού φυσικά  δεις ότι λειτουργεί  μπορείς να δημιουργήσεις το εξαγωγικό σου profile, να αξιολογηθεί από συνεργαζόμενη εταιρία στην Αγγλία (από τους Top του είδους, απάντηση από U.K. London) , και να σου δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να βρεις πραγματικά μόνο αυτό που αναζητάς και στην χώρα που σε συμφέρει (δεν μπορείς να πουλάς χοιρινό στα Αραβικά εμιράτα!)  και να σε βοηθήσουμε σε μοναδικές υπηρεσίες που στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί, αλλά έτσι όμως εργάζονται και πετυχαίνουν  οι σύγχρονες εταιρίες στις μεγάλες χώρες.

Ίσως και να δικαιούσαι και εσύ ένα μικρό κομμάτι από την Παγκόσμια πίτα διακίνησης εμπορευμάτων και υπηρεσιών, απλά δεν το έχεις ακόμα δοκιμάσει και δεν γνωρίζεις πως.

Και αυτό το νέο πόσο κοστίζει;

Σίγουρα πάρα πολύ λιγότερο από τους προηγούμενους «κλασικούς» τρόπους ανεύρεσης πελατών! Και θα το αντιληφθείς από την Πρώτη Ώρα! Του σεμιναρίου υλοποίησης…. Για το που θα φτάσεις εξαρτάτε από την διεισδυτικότητα του προϊόντος σου, και εσένα προσωπικά!

Μπορείτε να μου βρείτε ένα πελάτη στο εξωτερικό  και να μην χρειαστεί να κάνω όλα αυτά; 
Ναι! Φυσικά… αρκεί να έχεις ένα πρωτοποριακό προϊόν (και την απαραίτητη υποδομή)  που να αξίζει ο κόπος που εμείς εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και τις δαπάνες που εμείς θα κάνουμε για το προϊόν σου να δικαιολογούν αυτή την δωρεάν (για εσένα) παροχή.
Δες κάποιες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ζήτησης στο τέλος.


Νέο

Από σήμερα 5-1-2013 εγκαινιάζουμε μια νέα Υπηρεσία και από εδώ, που είναι η πληροφόρηση για Ελληνικά προϊόντα παραγωγών που ζητούνται από υποψήφιους αγοραστές του εξωτερικού.

Δηλαδή ένας παραγωγός μπορεί να «εκμεταλλευτεί» την Αγροτική ευκαιρία να κάνει εξαγωγή και να διεκδικήσει –εφ όσον έχει την κατάλληλη υποδομή- μακροχρόνια συμβόλαια συνεργασίας.

Προσοχή! Εμείς ΔΕΝ κάνουμε εμπόριο ούτε ζητάμε Ποσοστά !!! Η εργασία μας είναι το Info broking και η συμβουλευτική υποστήριξη! Και πληρωνόμαστε μόνο γι αυτό.

Δείτε τι είναι το Infobroking εδώ

Και διαβάστε πως μόνοι σας μπορείτε να βρίσκετε πελάτες στο εξωτερικό! για Εξαγωγές.

Σεμινάριο για Εξαγωγές! δείτε τα θέματα...

tel.: +30-210 8818416   ή στείλτε μας ένα e-mail: agrotikes.eykairies.gr@gmail.com
     

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε την χορηγία επικοινωνίας με ένα από τα καταξιωμένα και δημοφιλή site του αγροτικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος το γνωστό σε όλους AgrocapitalΖήτηση 5/1/2013 12:45 Bangladesh (ASIA)
Από το Μπαγκλαντές ζητάνε για εισαγωγή Πορτοκάλια και Μανταρίνια, με λεπτομέρειες για ποικιλία  τόπο, συσκευασία  διαθέσιμη ποσότητα κλπ.  η ζήτηση ΔΕΝ είναι Ενεργή

Ζήτηση 5/1/2013 22:42 Shanxi,China
Από την Κίνα ζητάνε για εισαγωγή μαγειρικό λάδι εξαιρετικής ποιότητας, με συγκεκριμένες προδιαγραφές,
και αναλυτική χημική ανάλυση. η ζήτηση είναι Ενεργή


Ρωσία – Μόσχα
Υπάρχει ζήτηση από αλυσίδα Super Market για φετινό λάδι Α και Β ποιότητας με ελάχιστη ποσότητα 60 τόνους.  Η Ζήτηση είναι ενεργή.

Επίσης ειδική «γραμμή» με Μόσχα!  


παρατηρήσεις: υπάρχει δυνατότητα ανεύρεσης Μόνο για εσάς ζήτησης για εξαγωγές  On Demand! 

Ρωτήστε τι είναι αυτό: 210-8818416 (Μόνο για παραγωγούς ή Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις)
Financial Solutions

Εξαγωγές βήμα - βήμα 

Νέες συνεργασίες 14 Ιανουαρίου 2013 

με Ρωσία (δείτε το site μας στην Ρωσία)
με Ουκρανία
με Βουλγαρία (δείτε το site μας στην Βουλγαρία)
με Ισπανία
με Πακιστάν
με Αιθιοπία (σισάμι). 
με Κροατία 
με Ινδία
με Καναδά 
με Κίνα (δείτε την σελίδα μας στην Κίνα), τμήμα μεταφράσεων για Κίνα

κάθε εβδομάδα νέες καταχωρήσεις!  μοναδικές (για τα ελληνικά δεδομένα) υπηρεσίες! 


Ρωτήστε μας απαντάμε
(βάλτε και τηλέφωνο) στο e-mail:  agrotikes.eykairies.gr@gmail.com


FacebookAgrotikesEukairies

καλέστε στο 210-8818416 για Αγροτικές Ευκαιρίες στην Βόρεια Ελλάδα! 

Αγγελία: Ζητάμε σχετική εταιρία (καλύτερα να είναι γεωπόνος) από Θεσσαλονίκη για παραχώρηση εν είδη Frinchising την δραστηριότητα μας. Όχι από Αθήνα.

Με ήθος, δημιουργικός, και να διαθέτει απαραίτητο κεφάλαιο τουλάχιστον 7.000 ευρώ (το 30% θα επανεπενδυθεί). Μόνο σοβαρές προτάσεις με βιογραφικό στο e-mail: manager@financialsolutions.gr     με    επικοινωνία.