26 Νοε 2019

Αγροτικό 4Χ4 ηλεκτρικό !Θέμα : Αγροτικό όχημα 4X4.

H Tesla λόγω της πρωτοπορίας που προσπαθεί να φέρει στο χώρο του αυτοκινήτου της «συγχωρούνται» περισσότερα απ' ότι στις άλλες εταιρίες.

Επιπλέον όπως και στην περίπτωση της Apple, έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τα πάντα.

Λέτε να το δούμε ως επιλέξιμη δαπάνη σε σχέδια βελτίωσης ;

Μπορεί το cybertruck της Tesla να μην άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην επίσημη παρουσίασή του την περασμένη Παρασκευή, αφού η δημόσια δοκιμή των «άθραυστων» τζαμιών του τα άφησε με δύο... μεγάλα σπασίματα, όμως πολλοί έχουν ήδη εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Όπως αποκάλυψε ο CEO της εταιρείας Έλον Μάσκ στο Twitter, υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό Αγροτικό ! όχημα της Tesla, με το 42% των ενδιαφερομένων να επιλέγουν το μοντέλο διπλού κινητήρα, 41% εκείνο του τριπλού κινητήρα και 17% εκείνο του μονού κινητήρα.


Ο Μάσκ πρόσθεσε μάλιστα σε επόμενη ανάρτηση ότι οι παραπάνω παραγγελίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

Σύμφωνα με την Guardian, η υποβολή παραγγελίας για το cybertruck κοστίζει $100, ποσό η Tesla αναφέρει ότι επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση ακύρωσής της. Η παραγωγή του νέου οχήματος θα ξεκινήσει το 2021, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία παραγωγής του.

Όσο για την τιμή του, το πιο οικονομικό μοντέλο ξεκινάει από τα  $39.900.

Η παρουσίαση του cybertruck, που ο Μασκ έχει περιγράψει ως ένα «πραγματικά φουτουριστικό cyberpunk pickup, που μοιάζει βγαλμένο απο την ταινία Blade Runner» είχε μια ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή την περασμένη Παρασκευή, όταν ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας κατέληξε να... σπάει τα παράθυρα του οχήματος στην προσπάθειά του να αποδείξει την υψηλή αντοχή τους.
«Είναι κυριολεκτικά αλεξίσφαιρα σε σφαίρες από πιστόλι 9mm», είχε πει όλο περηφάνια ο Μάσκ, λίγες στιγμές προτού ο Φραντς φον Χολτστχάουζεν πετάξει τη μεταλλική σφαίρα στα παράθυρα -όχι μία, αλλά δύο φορές- με αποτέλεσμα να σπάσουν. «Το θετικό είναι τουλάχιστον ότι [η σφαίρα] δεν τα διαπέρασε» είπε με εμφανή αμηχανία ο Μάσκ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, με ανάρτησή του στο Twitter εχθές, ο Μάσκ επισήμανε ότι είχε γίνει δοκιμή με τη μεταλλική μπάλα λίγη ώρα πριν την παρουσίαση και το τζάμι δεν έσπασε.

Αλλά ποιος είναι ο Ελον Μάσκ;

Διαβάστε εδώ  Wiki  Έλον Μάσκ


Σχετικά άρθρα για Αγροτική ΤεχνολογίαΣχετικά άρθρακαι 


Νέος αγρότης και Tablet  ( από το 2013 ! ).και