14 Φεβ 2012

Κερδίστε 14.000 ευρώ/έτος με μικρής κλίμακος πτηνοτροφείο

Στα 14.000 ευρώ ετησίως εκτιμάται από τους ειδικούς το καθαρό κέρδος που μπορεί να αποκομίζει ο παραγωγός κατασκευάζοντας μια μικρή κλειστή πτηνοτροφική μονάδα έκτασης περίπου 350 τ.μ. Το εισόδημα αυτό προφανώς και είναι πολλαπλάσιο από οποιασδήποτε πλέον υπαλληλικής σχέσης ειδικά όπως τείνει να διαμορφωθεί πλέον με την πολιτική και οικονομική συγκυρία.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο ούτε ιδιαιτέρως κοστοβόρο
να βρει κανείς στην ύπαιθρο για αγορά ή ενοικίαση έναν κλειστό χώρο που να προσφέρει στοιχειωδώς ρεύμα και νερό. Ως εγκατάσταση πρέπει να τοποθετηθεί το υπόστρωμα που μπορεί να αποτελείται και να ανανεώνεται από άχυρο και ροκανίδι. Πλαστικές ή ξύλινες κατασκευές για τροφή και για διαχωριστικά και είμαστε έτοιμοι!!!
Για τους κακοπροαίρετους να πούμε πως δεν πρόκειται για πτηνοτροφική μονάδα αλλά ένα μεγάλο οργανωμένο κοτέτσι που σε συνεργασία με πτηνοτροφική μονάδα θα σας προσφέρει μεγάλα κέρδη

Η διατροφή των νεοσσών για την καλύτερη ανάπτυξή τους πρέπει να περιορίζεται σε σιτηρά καλαμπόκι κατά το δυνατόν αγνά τα οποία μπορείτε να προμηθεύσετε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από τους πλησιέστερους αγρότες ή αν έχετε την όρεξη να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας σε μικρή κλίμακα για να καλύψετε τις ανάγκες του πτηνοτροφείου σας. Ακόμη ο ειδικός με τον οποίο θα αποκτήσετε μια τακτική σχέση θα σας προτείνει κάποιες επιπλέον το δυνατόν ακίνδυνες βιταμίνες και φάρμακα ώστε από τη μία τα κοτόπουλα σας να είναι ανθεκτικά και από την άλλη υγιεινά για τον καταναλωτή!!

Υπάρχουν πολλές μεσαίες και μεγάλες μονάδες εκτροφής και εμπορίας που θα έβλεπαν πολύ θετικά την σύναψη συμβολαικής εκτροφής κοτόπουλων που μπορούν να σας τα δίνουν μόλις γεννιούνται ή να τα βάζετε μόνοι σας . Πέρα από τα κοτόπουλα μπορείτε με κάθε τρόπο να εμπορεύεστε και τα εκατοντάδες αυγά που θα μαζεύετε!!    Σκεφτείτε το !!!                                       Πηγή

δείτε σχετικό Video

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες γεωπόνοι μας αναλαμβάνουν Projects δηλαδή μια πλήρη υποστήριξη για 3 χρόνια πιστοποιημένης Βιολογικής κτηνοτροφίας - πτηνοτροφίας  αποξήρανσης, απόσταξης, συσκευασίας, και για τους απαιτητικούς...  αναλαμβάνουμε projects εξαγωγών!

κάντε κλικ στην Επικοινωνία 
facebook.com/AgrotikesEukairies
σχετικό άρθρο:  

Τα πάντα για τη βιολογική πτηνοτροφία