Το μύρτιλλο έχει αρκετές εφαρμογές ας δούμε μια δροσερή και καλοκαιρινή ιδέα.
Η συνταγή είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει...
Υλικά για 4-6 άτομα
1 κιλό μύρτιλλα
800 γραμμάρια ζάχαρη
Χυμό από 1 μεγαλούτσικο λεμόνι
Εκτέλεση (μια πολύ απλή συνταγή) ιδανικό για Γιαούρτι ή για παγωτό.
Καθαρίζουμε τα μύρτιλλα και τα πλένουμε. Στη συνέχεια τα
τοποθετούμε με τη ζάχαρη εναλλάξ σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε λίγες ώρες
ώστε να βγάλουν τα υγρά τους.
Αφού δούμε πως είναι έτοιμα τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις βράσει λίγο με μια κουτάλα ή την κουτάλα του πουρέ για
πιο εύκολα τα πατάμε ελαφρά για να γίνουν σαν πουρές.
Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να δέσει η μαρμελάδα και
προσθέτουμε στο τέλος το χυμό λεμονιού.
δείτε στα παρακάτω Link για το
Μύρτιλλο – εναλλακτική κερδοφόρα καλλιέργεια
και:
Μεγάλες αποδόσεις προσφέρουν οι εναλλακτικές καλλιέργειες
Θα χαρούμε να έχουμε τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας
στο Email: financial.solutions11@gmail.com
Διαβάστε στο παρακάτω
Link για
μια ευκαιρία και για ένα νέο ξεκίνημα
στην πάντα γεμάτη προοπτικές ελληνική αγροτική επαρχία.