12 Οκτ 2012

Εξαγωγές: 12,8 εκατομμύρια ευρώ για προώθηση!


Ανακοινώθηκαν σήμερα Τέσσερις νέες συμβάσεις για προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων Ελλήνων παραγωγών, τόσο στις 27  χώρες της  ΕΕ όσο και σε τρίτες χώρες.
Ο συνολικού προϋπολογισμού περίπου 12,8 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης .

Στην συνέχεια ο υπουργός ανέφερε ότι: “Σταθερός μας προσανατολισμός, δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος, είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της αγροτικής οικονομίας και η προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της πρωτογενούς μας παραγωγής καθώς ο δρόμος που οδηγεί στην υπέρβαση της κρίσης περνά από αυτούς τους δύο παράγοντες.”

Ακόμα μια ένδειξη ότι οι εξαγωγές πρέπει να είναι ο πρωτεύων στόχος για το νέο αγρότη-επιχειρηματία.

Υπάρχουν τρόποι αρκεί να υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις από την μεριά του παραγωγού, δηλαδή μεράκι, απόλυτη τεχνογνωσία της διαδικασίας παραγωγής-συγκομιδής, στροφή σε ποιοτικά και βιολογικά προϊόντα και φυσικά τα απαραίτητα κεφάλαια που απαιτούνται για την υλοποίηση στρατηγικού σχεδιασμού.
Νέα αγρότισσα!
Δείτε ένα χρήσιμο site πώς να κάνω εξαγωγές;

Σύμβουλοι εξαγωγών | Financial Solutions™


 Σεμινάριο: Πως μπορώ να γίνω Νέος Αγρότης
 Θα χαρούμε να έχουμε τις απόψεις σας και της παρατηρήσεις σας για να κάνουμε αυτό το μικρό μας Blog ακόμα ποιο χρηστικό, στείλτε με μας ένα e-mail στο : manager@financialsolutions.gr

Ζητήστε να σας στείλουμε Δωρεάν, με ένα E-mail το αρχείο για το τι είναι το Green House Project που μπορεί να κάνει –αν διαθέτετε- τις προϋποθέσεις- Πραγματικότητα!

Για οριστική βιώσιμη φυγή από την Αθήνα και ενασχόληση επαγγελματικά με την Γη!


σεμινάριο με θέμα Εξαγωγές