24 Μαρ 2013

Επιδότηση: για εξαγωγές ελληνικού οίνου


Ακόμα ένα μέτρο που αφορά την εξωστρέφεια της παραγωγής ελληνικού κρασιού.

Μετά από τα βραβεία που έλαβαν ελληνικές εταιρίες  παραγωγής  κρασιού, ήρθε η ώρα να γευτούν και στο εξωτερικό τα χρώματα και αρώματα.

Η εφαρμογή του μέτρου αφορά τη χρονική περίοδο μέχρι τέλος του 2013, με συνολικό προϋπολογισμό 36,3 εκατ. € και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης του ελληνικού κρασιού στις σημαντικότερες αγορές τρίτων χωρών όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία, Κίνα, Ελβετία, κ.α., καθώς και στη μεγιστοποίηση των οφελών των ελληνικών συνεταιριστικών και ιδιωτικών οινοποιητικών επιχειρήσεων.

Το μέτρο είναι συγχρηματοδοτούμενο και ενισχύεται κατά 50% από κοινοτικούς πόρους, 30% από εθνικούς και το 20% από την ιδία συμμετοχή των δικαιούχων.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη φακέλου (μελέτη σκοπιμότητας)  για προώθηση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό με την υποστήριξη του μέτρου και του Οργανισμού προώθησης Εξαγωγών (Εξωτερικού εμπορίου), καθώς και την εξατομικευμένη εκπαίδευση στελεχών (μόνο παραγωγικών και μεταποιητικών σοβαρών και βιώσιμων εταιριών) σε νέες δυναμικές μεθόδους αναζήτησης και προώθησης της παραγωγής τους στο εξωτερικό.

Τηλ.μόνο για εξαγωγές:  210-8818474 (Αγροτικές Ευκαιρίες - εξαγωγές)

Σχετικά άρθρα