20 Απρ 2013

Πάμε για καφέ;

Κάθε Πέμπτη 58μ.μ. ελάτε για καφέ
Το κάναμε κι αυτό!

Μας ζητήσατε μεγαλύτερη ενημέρωση και εξατομικευμένη υποστήριξη πάνω στο θέμα των εξαγωγών και το κάναμε διοργανώνοντας με τα στελέχη μας ένα εξειδικευμένο αρχικού επίπεδου σεμινάριο (δείτε στο τέλος).

Αλλά από ότι μας είπατε, δεν φτάνει μόνο αυτό, έτσι κάθε εβδομάδα θα μπορούμε σε ζεστή ατμόσφαιρα μαζί με καλό καφέ και μπούφε και πίνακα (projector,κλπ) να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για όσους επιθυμούν και πιστεύουν ότι έχουν ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία που θα μπορούσε να εξαχτεί (να πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι).

Πάντα από εδώ αναφέραμε ότι οι εξαγωγές είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά όχι μόνο για εμάς που ζούμε εντός Ελλάδος, θα δείτε ότι σχεδόν για όλες τις χώρες και λαούς ισχύει το ίδιο (και υπάρχουν λόγοι γι αυτό).

Πουθενά δεν είναι εύκολο, όλα κατακτιόνται με κόπο και μεθοδικά και τίποτα δεν χαρίζετε.

Τα Ελληνικά προϊόντα ειδικά τα τελευταία χρόνια απέκτησαν πολύ καλή φήμη χάριν στις προσπάθειες λίγων αλλά ικανών.

Ναι!  θα μου πείτε, αλλά το κράτος… κλπ

Ξεχάστε για λίγο το κράτος στο επιχειρώ πρέπει να υπάρχει η ατομική δημιουργική πρωτοβουλία που εμπεριέχει ρίσκο αλλά και ανέλπιστες ευκαιρίες!

Στο χέρι σας είναι να δείτε αν μπορείτε να πάτε ένα βήμα εμπρός και κοντύτερα στον στόχο σας.

Θα φανεί ιδιαίτερα θετικό το στοιχείο να έχετε ξεκινήσει ήδη με μια μικρή εξαγωγή!


Ποιοί και πως μπορούν να ωφεληθούν από την επαγγελματική συνεδρία Indoor Express;

Όλοι όσοι έχουν στα μακροπρόθεσμα η βραχυπρόθεσμα επαγγελματικά τους σχέδια την σκέψη της προώθησης των προϊόντων τους στο εξωτερικό.

Όλοι όσοι θα ήθελαν να μάθουν πως και γιατί υπάρχει το ρητό " Η κρίση γεννά ευκαιρίες" και πως μπορούν σήμερα μέσα από την πιο απλή και μοναδική διαδικασία να το κάνουν πράξη!

Επομένως:

Εάν θέλετε να μάθετε το πως θα μπορέσετε να κάνετε την διαφορά μέσα στην κρίση που βιώνει η χώρα μας αλλά και σε γενικές γραμμές η παγκόσμια οικονομία τότε ένας καφές μαζί μας θα σας βοηθήσει τα μέγιστα στην κατανόηση των "μυστικών της νέας τάξης του εμπορίου".

Θα καταλάβετε ότι για να αυξήσει κάποιος την πελατεία του δεν χρειάζεται χρήματα! ούτε και για να εξάγει τα προϊόντα του...

Σίγουρα έχετε ακούσει για ανθρώπους που ξόδεψαν περιουσίες και δεν πήραν πίσω μια δεκάρα τσακιστή! Παράδειγμα; Πρόσφατα σε μία εκπομπή του ΣΚΑΙ "Φάκελοι" του κ. Παπαχελά έδειξε Έλληνες επιχειρηματίες που πήγαν αποστολή στην Κίνα με σκοπό να πουλήσουν τα προϊόντα τους, αποτέλεσμα; Μείον 50.000€ από τον τραπεζικό τους λογαριασμό! γιατί; τόσο τους στοίχισε το ταξίδι! Παραγγελίες; Μηδέν!

Θα δείτε ότι τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από εταιρείες κολλοσούς με τζίρο δις ετησίως είναι δωρεάν..

Τώρα ίσως έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε...

Μα καλά δεν χρειάζομαι χρήματα για να τα κάνω όλα αυτά; ασφαλώς και χρειάζεστε αγαπητοί μου φίλοι, άλλωστε θα ήταν μεγάλη αφέλεια να υποστηρίζαμε το αντίθετο, αυτό που λέμε όμως εμείς είναι το εξής:

Χρειάζεσαι μόνο τα απαραίτητα χρήματα τα οποία απαιτούνται για τις βασικές ανάγκες των στόχων σου.

Η γνώση είναι δύναμη.

Ανακοίνωση: Για εταιρίες και εξοικείωση (προσημείωση πωλήσεων στο εξωτερικό) μέχρι 8 άτομα.

Προϋποθέσεις:

Μέχρι 6 άτομα

Καλό είναι να έχετε ήδη ένα προϊόν στα χέρια σας (φέρτε δείγματα)
Η μια βιώσιμη Ιδέα ( γι αυτό καλό να έχετε κάνει από πριν ένα επιχειρηματικό σχέδιο)
Η να έχετε την δική σας οικογενειακή επιχείρηση.
Να έχετε συμπληρώσει από πριν το έντυπο συμμετοχής (για ομοιογένεια του Group), θα σας το στειλουμε με e-mail.

Έτσι κάθε εβδομάδα (Κάθε Πέμπτη 5 – 8μ.) ελάτε για καφέ, μέχρι 6 άτομα.

Μαζί με έμπειρα στελέχη στις εξαγωγές, μεταποίηση, συσκευασία, εμπόριο, οικονομικά, συζητάμε σας ακούμε έναν έναν και ανταλλάσουμε απόψεις ακούμε όλοι μαζί γνώμες και εμπειρίες, σε κοινή ομάδα με κοινούς στόχους, και  φεύγετε με περισσότερες απορίες αλλά και λύσεις!

Για κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 210-8818416, κόστος 50 Ευρώ + ΦΠΑ.

ή στο E-mail: seminaria@agrotikes-eykairies.gr 

Ειναι μια δράση της Financialsolutions.gr 


Τι κάνετε την Πέμπτη το απόγευμα; 




δείτε ενα σχετικό Video απο τον ΣΚΑΙ



δείτε και το site μας: ΑγροτικέςΕυκαιρίες