20 Ιουν 2014

Συμφωνία εκατομμυρίων με την Κίνα για το κρητικό ελαιόλαδο


Στο Αλάγνι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων - Κρήτη, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας MESA VOUNOS ,η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που θα υπογράψουν αυτές τις ημέρες με τους Κινέζους συμφωνίες συνεργασίας σε εμπορικό επίπεδο.

Η εν λόγω εταιρεία, που ειδικεύεται στην τυποποίηση ελαιολάδου, θα υπογράψει  μακροχρόνια εμπορική συμφωνία -10 ετούς διάρκειας- για την προώθηση κρητικού - Ελληνικού ελαιολάδου στην αγορά της Κίνας, μια συμφωνία αξίας  13,86 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με έδρα την Κρήτη η ΜESA VOUNOS ασχολείται με την προώθηση υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιόλαδου, από το 2002.




Η τυποποίηση των προϊόντων της γίνεται στο υπερσύγχρονο νέο της εργοστάσιο στο Αλάγνι . Έχοντας  μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και δεξαμενικούς χώρους 4000 τόνων, καλύπτει  τις ανάγκες μεγάλων πελατών .

Όπως η ίδια αναφέρει στην διαδικτυακή ιστοσελίδα της «Το εργοστάσιο μας είναι έχει πιστοποίηση Υψηλών προδιαγραφών IFS Certificate. Στις μέρες μας εξάγουμε σε πάνω από 15 χώρες παγκοσμίως, με ιδιαίτερη εμπειρία λόγω ποσοτήτων σε Κίνα, Ρωσία και Ευρώπη. Θέλουμε η ταυτότητα των προϊόντων μας ή των προϊόντων που οι συνεργάτες μας αγοράζουν με ιδιωτική ετικέτα να είναι:  'άριστα προϊόντα σε καλή τιμή» Πηγή


Σχετικά με την Κίνα