20 Οκτ 2014

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νέος αγρότης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: 
«Η λέξη ηθοποιός είναι ταυτόσημη με τη λέξη στέρηση»
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είτε από ανάγκη ή από επιλογή επιλέγουν να αφήσουν τα αστικά κέντρα , την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που νιώθουν και να φύγουν μακριά.

Η επιστροφή στην φύση είναι μια λύση!

Και φυσικά από την «φυγή» αυτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι καλλιτέχνες.

Άφησε λίγο τη ζωή του στην Αθήνα, την τηλεόραση και το θέατρο και για τρεις μήνες έκανε τον… αγρότη

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι πέρασε ένα διάστημα καλλιεργώντας λαχανικά.


«Πήγα στη μεσσηνιακή Μάνη στην οποία μαζί με την Βίκυ (σ.σ. Σταυροπούλου) χτίζουμε ένα σπίτι και γέμισα τις μπαταρίες μου έχοντας ως κύρια απασχόληση την καλλιέργεια ζαρζαβατικών και τη φροντίδα κάποιων ζώων.

Φύτεψα από φασολάκια και μαρούλια μέχρι αγκινάρες, με αποτέλεσμα να γίνω εξπέρ στα αγροτικά. Ήταν ένα υπέροχο time out, καθώς το μυαλό μου ξέφυγε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα επαγγελματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ακόμη κι αν είσαι καριερίστας, μπορείς μα κάνεις κάποια διαλείμματα τα οποία προσωπικά θεωρώ οξυγόνο ζωτικής σημασίας».


Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει: 

«Τα πρώτα 15 χρόνια δουλειάς υπήρξαν εξαιρετικά δύσκολα. Τα χρήματα που έβγαζα ήταν λίγα και δεν έφταναν παρά μόνο για τα βασικά. Έπαιρνα ένα ζευγάρι παπούτσια για όλη τη σεζόν, ενώ στο σούπερ μάρκετ πήγαινα έχοντας στα χέρια μου μια μικρή λίστα με τα απαραίτητα. Έβλεπα και επιθυμούσα πράγματα που ούτε καν τολμούσα να αγγίξω».