27 Δεκ 2014

Πάει ο παλιός ο Χρόνος…

Κάθε χρόνο σιγοτραγουδάμε το βράδυ της πρωτοχρονιάς το αγαπημένο τραγουδάκι, «ας γελάσουμε παιδιά» αλλά αμέσως μετά λέμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα».

Τελικά τι  ισχύει ;

Σίγουρα οι εξελίξεις οι κοινωνικές, οι οικονομικές δεν είναι οι καλύτερες.

Κι σίγουρα κάνουμε την σύγκριση με τις παλαιότερες καλύτερες μέρες, τις μέρες που οι τράπεζες έδιναν τα «διακοποδάνια» και τα «αεροδάνια» όταν ζούσαμε όλοι μαζί στο συννεφάκι που άλλοι έφτιαξαν για εμάς χωρίς εμάς!

Το σήμερα όμως είναι εδώ και το αύριο δεν μας το χρωστάει κανείς.

Οι Εθνοσωτήρες από μόνοι τους δεν μπορούν πλέων να σώσουν ούτε τους εαυτούς τους.

Άρα η λύση είναι μέσα μας, στις δημιουργικές κριμένες δυνάμεις του Έλληνα, την εφευρετικότητα του και την δυνατότητα να αυτοσχεδιάζει (να σώζει ότι δεν σώζεται).

Τα παραδείγματα είναι πολλά, δεν είναι η Ελλάδα μόνο αυτό που βλέπουμε στις ειδήσεις των 8 στα κανάλια.

Υπάρχει και η επιχειρηματικότητα, οι άνθρωποι που κατασκευάζουν προϊόντα από τον μόχθο τους από την Ελληνική γη που έθρεψε εδώ και χιλιάδες χρόνια τον γηγενή πληθυσμό, και τώρα πια με διαβατήριο εξάγουν στις 5 Ηπείρους προϊόντα με ονοματεπώνυμο, κάνοντας καλό στην οικογένεια τους, δίνοντας εργασία σε νέους ανθρώπους και δημιουργώντας το Brand name : Made in Greece.

Υπάρχουν αλώστε τόσα πολλά, που κανείς μπορεί να «εκμεταλλευτεί» στην Ελλάδα.

Ο ήλιος, (που για όλους εμάς θεωρείτε αυτονόητος) τα άριστα και νόστιμα προϊόντα που απλόχερα μας δίνει η γη, τα κτηνοτροφικά προϊόντα (δείτε απλά τις εξαγωγές Φέτας) και ότι έχει μέσα καλοκαίρι και Ελλάδα!

Ναι πάει ο παλιός  ο χρόνος, μας αφήνει σιγά σιγά, και ο Νέος που θα έρθει θα φέρει το Νέο και το δημιουργικό, είναι Μονόδρομος η πρόοδος και η ανάπτυξη.


Οι Αγροτικές Ευκαιρίες® σας εύχονται για το 2015 Υγεία και Αντοχή! Το ταξίδι ξεκίνα!


Καλή Χρονιά