25 Ιαν 2015

Κρήτη: Βγάζει «χρυσό» από τα χαρούπια

Αναζητώντας εναλλακτικές καλλιέργειες, και πρωτότυπες λύσεις μέσα σε ένα κορεσμένο περιβάλλον υπέρ προσφοράς αγροτικών προϊόντων «πέσαμε» πάνω σε ένα ενδιαφέρον Video για την Χαρουπιά.

Βλέπετε ακόμα και σε καιρούς κρίσης  – όπως – οι εποχές που ζούμε, δίνουν σε ορισμένους ανθρώπους την διέξοδο της Εφευρετικότητας και της δημιουργίας, με απλά μέσα! Όπως η χαρουπιά!

Το  χαρούπι έχει μεγάλη θρεπτική αξία (χρησιμοποιείτε και ως ζωοτροφή) αλλά πλέων τείνει να γίνει ένα προϊόν Gourmet! Στην μαγειρική αλλά κυρίως στην Ζαχαροπλαστική.

Δείτε πως κατασκευάζει χαρουπόμελο, υποκατάστατο του καφέ με πολλές βιταμίνες, υποκατάστατο κακάο,  ακαβούρδιστο αλεύρι από χαρούπι, ένα είδος Τσάι,  και όλα του τα προϊόντα είναι Βιολογικά και φυσικά Κρητικά.


Έζησε πολλά χρόνια στοκ Καναδά, γύρισε στην Κρήτη και επένδυσε στην γνώση, στην καινοτομία, και στην Βιολογική παραγωγή, τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων,  ο ίδιος κάνει και εξαγωγές.


Δείτε το ενδιαφέρον Video