8 Ιαν 2018

Σεμινάρια Αγροτικών Ευκαιριών 2018


Τι Νέο μας φέρνει το 2018;

Σίγουρα Νέα θέματα αλλά και θέματα εξειδικευμένα που ζητήσατε εσείς.

Καλύπτουν όλο το φάσμα Αγροτικής παραγωγής  Φυτικής παραγωγής στις πιο επίκαιρες καλλιέργειες και δυναμικές έχοντας δώσει βάρος και στο κομμάτι της επεξεργασίας διάθεσης αλλά και των σχετικών Αγροτικών επιδοτήσεων που θα τρέξουν το 2018.

Για το 2018 Αναλαμβάνουμε Πανελλαδικά με κόστος 25 ευρώ με ΦΠΑ την Αρχική αξιολόγηση επιλεξιμότητας για Υποψήφιους που θα ήθελαν να δουν αν είναι αρχικά επιλέξιμοι σε ενεργό ή μελλοντικό  πρόγραμμα Αγροτικής Επιδότησης.

Για Επαγγελματίες Αγρότες ( με επίδειξη Βιβλιαρίου ΟΓΑ  )  η Υπηρεσία αυτή παρέχετε Δωρεάν.

Αναλυτικά τα Θέματα μπορείτε να τα δείτε εδώ :


Οι Αγροτικές Ευκαιρίες έχουν και μια σειρά εκπαιδευτικής Υποστήριξης μέσω Internet ή από κοντά για μεμονωμένου ( Ιδιαίτερο ) υποψήφιους που θα ήθελαν να ασχοληθούν Επαγγελματικά – και να επιδοτηθούν – σε κάποιο τομέα Φυτικής, Ζωικής παραγωγής ή και Οικοτεχνίας τροφίμων ( HACCP ISO 22000).

Εδώ στα πλαίσια της απόλυτης Υποστήριξης μπορούμε να διαμορφώσουμε την εκπαιδευτική ύλη ΜΟΝΟ για εσάς αρκεί να μας ενημερώσετε – Δωρεάν – με ένα E-mail τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Στην συνέχεια σε μια μέρα το πολύ θα σας στείλουμε μια Οικονομική προσφορά ΜΟΝΟ για εσάς!

Επίσης παρέχουμε μια σειρά από έτοιμες παρουσιάσεις ΜΟΝΟ για Υποψήφιους Επενδυτές - όχι αγρότες -  ( με σχετικό κόστος παρουσίας, ζητήστε προσφορά).

Συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε από το Blog μας Αγροτικές Ευκαιρίες με ότι Νέα Αγροτική Επιδότηση ανακοινώνει το Υπουργείο.

Πιστεύουμε ότι ο αγροτικός τομές όταν είναι ο συνδυασμός Παράγω – Μεταποιώ – και εξάγω έχοντας όλα τα απαραίτητα Πιστοποιητικά ποιότητας και οι Δυναμικές ομάδες παραγωγών έχουν μέλλον.

Επίσης θα σημειώναμε την Νεανική Αγροτική Επιχειρηματικότητα σε Innovation products.

Η Ελλάδα αποτέλεσμα της Χρηματό-Οικονομικής κρίσης, Αλλάζει και μαζί αλλάζουν και η συνθήκες παραγωγής επεξεργασίας και εμπορίας των Νέων ποιοτικών με Branding name προϊόντων.

Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την δημιουργικότητα και την Εξωστρέφεια.
Φέτα Βραζιλίας !

Το παγκόσμιο περιβάλλον είναι Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πολλές φορές απάνθρωπα αρνητικό για μικρούς παραγωγούς που επιμένουν να λειτουργούν με ότι μας οδήγησε έως εδώ…

Φέτα Νότιας Αφρικής

Ενημέρωση, Γνώση, έρευνα, πρωτοτυπία, συσκευασία, Πιστοποιημένη ποιότητα, γευστικά βραβεία, επένδυση σε Μείγμα Marketing και πολλά αλλά για να διαβούμε τον Ρουβίκωνα του 2018.
Φέτα Δανίας 
Διανύουμε το τέλος του προστατευτισμού ! θα πρέπει να αποδείξουμε την Αξία μας.

Η παγκόσμια αγορά δέχεται πλέων τα ελληνικά προϊόντα ως Gourmet ! εμείς τι κάνουμε για αυτό;


Καλή χρονιά.