30 Οκτ 2011

Οι πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον πλανήτη είναι Κινέζες


Μία ακόμη πρωτιά οικονομικής φύσεως «μετράει» από σήμερα ο ασιατικός γίγαντας, καθώς περισσότερες από τις μισές στη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο είναι Κινέζες, σύμφωνα με την έκθεση Hurun Report, στην οποία περιέχονται πληροφορίες για τους πλουσιότερους Κινέζους.
Ειδικότερα, οι τρεις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο είναι Κινέζες – και 11 από την πρώτη 20άδα – σύμφωνα με την λίστα των δισεκατομμυριούχων αυτοδημιούργητων γυναικών του κόσμου που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η 53χρονη Zhang Yin, η Κινέζα επικεφαλής της εταιρείας ανακύκλωσης χαρτιού Nine Dragons Paper, είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον πλανήτη με την περιουσία της να υπολογίζεται στα 5,6 δισ. δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η 46χρονη Wu Yajun της Longfor Property με 4,1 δισ. δολάρια περιουσία και τρίτη η 69χρονη Chen Lihua, της Fuhua International με 4 δισ. δολάρια.
Η πλουσιότερη και αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο, εκτός Κίνας, είναι η Ισπανίδα Rosalia Mera της γνωστής εταιρείας μόδας Zara με περιουσία 3,5 δισ. δολάρια, ενώ όγδοη στη λίστα είναι η Doris Fisher της Gap και ενδέκατη η Giuliana Benetton της Benetton.
Νέα του Blog για Κίνα  Ξεκίνησε σήμερα η φιλόδοξη προσπάθεια της F.S. AGROTICA να δημιουργήσει τη νέα επικαιροποιημένη data Base εταιριών από την Κίνα που ενδιαφέρονται να εισάγουν από την Ελλάδα ποιοτικά προϊόντα, με πιστοποιήσεις και προδιαγραφές.


Ιδιαίτερη έμφαση από την Κίνα δίνεται στο Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Ζητάμε παράγωγους από την Ελλάδα που θα ήθελαν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Αχανή Κίνα.
ΔΕΝ κάνουμε εμπόριο , άπλα συνδέουμε τον παραγωγό με τους υποψήφιους πελάτες του στην Κίνα, έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες και στην Ελλάδα και στην Κίνα.

Μιλάμε την γλώσσα τους,
κάνουμε τις απαραίτητες μεταφράσεις 
στα κινεζικά.

210 - 8818416 

210 - 8818416

Miss : Houi Sen chi - China