19 Οκτ 2011

Παραλύει σήμερα η Ελλάδα

Με απεργίες, συγκεντρώσεις και πορείες, ξεκινά η σημερινή μέρα για την Ελλάδα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διεκδικήσει τα δικαιώματά της, μέσω των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων που έχουν "χτυπηθεί" ανελέητα από τη μάστιγα της κρίσης.
Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα σε πολλές πόλεις της χώρας όπως εκτιμάται από παράγοντες ακόμα και της Κυβέρνησης αναμένεται να διαμορφώσουν και το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας ενώ σε "νεκρη" ζώνη βρίσκονται και οι αγορές με τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες να λένε βροντερό "όχι" στα νέα μέτρα που προωθεί Κυβέρνηση και τρόικα.
"Η σημερινή Ελλάδα, θα δείξει ότι αντέχει ακόμα στην κακομεταχείριση και στην εκμετάλλευση από τα κεφάλια που προσπαθούν να την κατασπαράξουν χωρίς έλεος", τονίζουν οι αγανακτισμένοι πολίτες οι οποίοι καθημερινά κάνουν τις κεντρικές πλατείες χώρο συγκέντρωσης και ανταλλαγής ιδεών για ένα καλύτερο αύριο.
Η σημερινή ημέρα θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της χώρας τη στιγμή που εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι θα κατακλύζουν τις πλατείες και τους δρόμους με σκοπό την διάσωση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.βλ.