28 Μαρ 2013

Εξαγωγές: δύσκολο; όχι για εμάς!



Ας δούμε τι απαιτείτε (τα βασικά) για να μπορέσει κανείς να κάνει εξαγωγές δηλαδή  για την γραφειοκρατική διαδικασία όσον αφορά τις εξαγωγές :

Για να αποκτήσετε άδεια εξαγωγών θα πρέπει να υπάρχει σύσταση εταιρείας σε οποιαδήποτε μορφή και επίσης να είστε εγγεγραμμένος-η στο τοπικό σας επιμελητήριο.

Εμείς μπορούμε να σας στείλουμε αναλυτικά την διαδικασία που απαιτείτε για:

Έγγραφο > Απόκτησης άδειας εξαγωγών > Κόστος: 140€

Έγγραφο > Στάδια που απαιτεί μια επιτυχημένη εξαγωγή (το συγκεκριμένο έγγραφο δεν σχετίζεται με γραφειοκρατικά, απλά αναφέρει συνοπτικά το τι θα πρέπει να γνωρίζει-προσέξει η εκάστοτε εταιρεία όσον αφορά την εξαγωγή) > Κόστος: 90€

Έγγραφο > Κανονισμοί και Πιστοποιήσεις εισόδου της Ξένης Αγοράς (Ανά Είδος - Ανά Χώρα) > Κόστος: 320€

Έγγραφο > Λίστα Εμπόρων της Ξένης Αγοράς (Μόνον έγκυρα - Ανά Χώρα) > Κόστος: 240€

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε:

Την διαδικασία όσον αφορά τελωνειακά ζητήματα.
Την διαδικτυακή προώθηση (εύρεση πελατών στο εξωτερικό για λογαριασμό σας!)
Την ISO πιστοποίηση του προϊόντος (μπορούμε να σας βγάλουμε και ISO βιολογικής γεωργίας καθώς στην Αγγλία τα μόνα προϊόντα που πουλάνε πολύ καλά έχουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση) καθώς και την διαδικασία εταιρικής λειτουργίας, κλπ.

Η συνεργασία μας όσον αφορά τις πιστοποιήσεις ISO γίνετε μέσω της TUV AUSTRIA, την μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και από τις κορυφαίες παγκοσμίως όσον αφορά τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας.

Επίσης θα σας συμβούλευα να ανοίγατε μια εταιρεία στην Αγγλία (μπορούμε να σας βοηθήσουμε αν θέλετε) και μέσω αυτής να κάνετε την εξαγωγή ανοίγοντας στην Ελλάδα ένα υποκατάστημα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την δαιδαλώδης Ελληνική γραφειοκρατία και μπορείτε να έχετε πιο άμεσα αποτελέσματα (ένας Άγγλος ή ένας πιθανός σοβαρός πελάτης θα προτιμήσει να συνεργαστεί με μια Αγγλική εταιρεία από μια Ελληνική αντίστοιχη). 

Export department, Αγροτικές Ευκαιρίες, 0030 210 8818416 GR.

Επικοινωνήστε με ένα e-mail για τη νέα σειρά σεμιναρίων για εξαγωγές LEVEL A,B,C,

Κάντε κλικ στην Επικοινωνία



Κάνουμε τα αδύνατα ... δυνατά! (και Ελληνικά)...