2 Ιουλ 2013

Μια έξυπνη εφαρμογή συνδέει παραγωγούς και εμπόρους του αγροτικού κλάδου


Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της πρωτογενούς παραγωγής να προσεγγίσει την αγορά και τα αγροτικά προϊόντα από το χωράφι να φτάσουν στο ράφι, επιχειρεί να μειώσει, η εφαρμογή για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, «totheshelf».

Η εφαρμογή «totheshelf» δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις ΑγροΤύπος και διατίθεται δωρεάν. Έχει σκοπό να βοηθήσει στην εκκίνηση νέων συνεργασιών ή συναλλαγών καθώς επιτυγχάνεται η εύκολη και γρήγορη εύρεση πελατών και συνεργατών μέσα από το smartphone.

Στο «totheshelf», η παραγωγή, η μεταποίηση, η εμπορία και η λιανική πώληση αγροτικών προϊόντων συνδέονται για πρώτη φορά μεταξύ τους σε ένα δίκτυο.
Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί, έμποροι, εισαγωγείς - εξαγωγείς, μεταποιητικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, super market και καταστήματα λιανικής πώλησης. Οι παραπάνω επαγγελματίες μπορούν με το «totheshelf» να καταχωρήσουν προϊόντα προς πώληση ή αγορά, να αναζητήσουν προϊόντα κοντά τους ή στον παγκόσμιο χάρτη και να επικοινωνήσουν κατευθείαν με τον πωλητή ή αγοραστή της επιλογής τους.

Η εφαρμογή «totheshelf» είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και είναι δίγλωσση - Ελληνικά, Αγγλικά. Στο desktop website της εφαρμογής www.totheshelf.com παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί καθώς και qrcode για λήψη. Πηγή: AΠE-MΠΕ