Σε δύο γλυκές και δημιουργικές μέρες με Ειδικούς Γεωπόνους και σε ειδικούς του marketing Εξαγωγών,
μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία
συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής του μελιού μας στο εξωτερικό
(Βιολογικό μέλι και Raw Honey).
Θέματα:
Α Μέρα
Τι πιστοποιήσεις υπάρχουν στην Ελλάδα; για το μέλι
Τι εργαστηριακοί έλεγχοι απαιτούνται για το μέλι
Τι εξοπλισμός χρειάζεται για να κάνω την δική μου μικρή
μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας μελιού;
κόστος, παραδείγματα.
Συσκευασία μελιού για εξαγωγή – προτάσεις , λύσεις , κόστος,
παραδείγματα.
Τι άδειες χρειάζονται για να κάνω την δική μου μικρή μονάδα
; τυποποίησης
Τι είναι το HACCP για την μονάδα, και τι είναι το ISO για το
μέλι
Τι είναι το μέλι Π.Ο.Π και τι τα "παραδοσιακά
προϊόντα"
Πως μπορώ να πιστοποιήσω το μέλι μου; ως Βιολογικό
Τι είναι το Raw Honey και τι τιμή έχει στο εξωτερικό;
Β μέρα (A μέρος).
(Β μέρος) - Εξαγωγές.
Branding μελιού.
Τρόποι εξεύρεσης πελατών στο εξωτερικό (που υπάρχει το
μεγαλύτερο ενδιαφέρον);
Στατιστικά – διαδραστική πληροφόρηση με on-line στοιχεία (Internet).
Όλα τα απαραίτητα βήματα για να κάνετε μόνοι σας εξαγωγές
(όλα τα μυστικά).
Ενημέρωση για υποστήριξη ανά χώρα στις εξαγωγές
(Παρεχόμενες
υπηρεσίες μετά το σεμινάριο)
Πότε θα διεξαχθεί;
Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Απριλίου 2015, από τις 4 μ.μ. έως 9
μ.μ.