27 Αυγ 2018

Αγροτικές Επιδοτήσεις περιόδου 2018 – 2019



Οι Αγροτικές Ευκαιρίες ©εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα σε συνεργασία με Γεωπόνους μελετητές αναλαμβάνουν Πανελλαδικά την μελέτη ένταξης σε κοινοτικά προγράμματα επιδοτήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ανακοινώνονται κάθε φορά για τους δικαιούχους των προγραμμάτων αυτών αναλυτικότερα :


Όλα τα Σεμινάρια που ανακοινώνουμε είναι επικαιροποιημένα με εισηγητές Γεωπόνους πιστοποιημένους εκπαιδευτές και με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τους.

Και έτσι όσοι μας παρακολουθούν από κοντά με φυσική παρουσία ή μέσω Internet ( Webinar ) μπορούν να ρωτήσουν ή οι ίδιοι να αξιολογήσουν κατά την διάρκεια της παρουσίαση των σχετικών επιδοτήσεων την επιλεξιμότητα τους ως προς τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα.

Και για να είμαστε όσο το δυνατόν επίκαιροι με τα τρέχοντα προγράμματα αναρτούμε στο Blog μας ότι «τρέχει» και μπορείτε να ενημερωθείτε και από εκεί Δωρεάν.

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχουμε μια σειρά Υπηρεσιών στους υποψήφιους προς ένταξη Αγρότες Δικαιούχους των σχετικών επιδοτήσεων ( π.χ. Νέοι Αγρότες, Σχέδια Βελτίωσης, Leader κλπ )..

Ο Αγροτικός τομέας Παραγωγή μεταποίηση ποιοτικών πιστοποιημένων Βιολογικών προϊόντων – και η Διάθεση τους ή ακόμα καλύτερα η εξαγωγή ως συνέχεια έχει μέλλον.

Ποιοτικά προϊόντα με την Ελληνική σφραγίδα μοναδικότητας  και νοστιμιάς.

Αναλαμβάνουμε και τις σχετικές μελέτες πιστοποίησης για μικρές Βιοτεχνίες και Οικοτεχνίες τροφίμων Πανελλαδικά :  ( HACCP ISO22000 ).

Σχετικά Links :