26 Φεβ 2012

Project Back to Green

πολεμήστε την ανεργία με δράσεις στις Αγροτικές Ευκαιρίες
Αν έχετε αναρωτηθεί: με τι τρόπο θα μπορέσω να φύγω οριστικά από την Αθήνα για να ξεκινήσω μια νέα ζωή κοντά στην φύση, αλλά ταυτόχρονα να είναι η νέα μου προσπάθεια βιώσιμη και κερδοφόρα, αυτό το άρθρο μπορεί να σας δώσει την λύση, ακολουθώντας βήμα-βήμα την δημιουργική διαδικασία και την μετάβαση από τον αστικό τρόπο ζωής σε μια αγροτική ευκαιρία!

Διαδικασία: 

Αναλαμβάνουμε την δειγματοληψία εδάφους από το κτήμα σας με 3 εδαφολογικά υποστρώματα μέχρι 10 cm , 10 – 30 cm και 50 – 70 cm. πανελλαδικά με συνεργαζόμενους Γεωπόνους, .
Στην συνέχεια ο αρμόδιος συνεργαζόμενος γεωπόνος αναλαμβάνει να το πάει ή στο Γενικό χημείο του κράτους ή στο εξειδικευμένο εδαφολογικό εργαστήριο του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών ( Γεωπονική σχολή ),  Πανελλαδική κάλυψη.

Τα αποτελέσματα θα βγουν περίπου σε 20 – 30 ήμερες.


Ή σε όποιο εργαστήριο εσείς επιθυμείτε (μας πληρώνεται μόνο για την υπηρεσία πληροφορίας και μεταφοράς εμείς δεν κάνουμε αναλύσεις)


Βάση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου , της αυτοψίας, ( προσανατολισμός κτήματος, κλίση, υψόμετρο κ.λ.π ) και της καταγραφής του ιστορικού καλλιεργειών και μιας σειράς παραμέτρων, ο αρμόδιος γεωπόνος της περιοχής σας συντάσσει μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη μελέτη με εναλλακτικές προτάσεις καλλιέργειας ή καλλιεργειών που συμφέρει για το συγκεκριμένο χωράφι.
Βάλτε τα δείγματα σε σακούλα ναύλον polybag 
Αναλύει και συμβουλεύει την πηγή των φυτών, τον τρόπο καλλιέργειας και συγκομιδής , και σας προτείνει πιθανούς αγοραστές ή συσκευαστήρια – εξαγωγείς.
Αν μπορεί η καλλιέργεια να επιδοτηθεί ή ακόμα και για την δημιουργία επεξεργασίας και τυποποίησης του προϊόντος σας ενημερώνει σχετικά κατόπιν -φυσικά- σχετικής έρευνας. 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι Δεν ρισκάρετε το παραμικρό μια και έχετε απαντήσεις πολύ πριν προβείτε σε κάποια ενέργεια ή απόπειρα ενασχόλησης με κάτι που δεν ταιριάζει με το συγκεκριμένο κτήμα, τόπο, έδαφος, μικρόκλιμα, ιστορικό καλλιεργειών, ποιότητα εδάφους, παρουσία και ποιότητα νερού, λοιπές εγκαταστάσεις, συστήματα εγγειοβελτιωτικά, αποστραγγίσεις, περιφράξεις πιθανότητα βιολογικής ενασχόλησης.
Στην συνέχεια της υποστήριξης και εντός της ολοκληρωμένης μελέτης και φυσικά σε άμεση συνεργασία μαζί σας και εφόσον έχετε καταλήξει στο είδος της καλλιέργειας που θα δραστηριοποιηθείτε κάνουμε την σχετική  έρευνα και σας υποδεικνύουμε τις εταιρίες ( στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό) που θα πουλήσετε την παραγωγή σας (πριν καν ξεκινήσετε)…

Σας υποστηρίζουμε ακόμα και στην διαδικασία ενημέρωσης για το άνοιγμα μητρώου εξαγωγών, μεταφορά τεχνογνωσίας, και όλη την διαδικασία για να εξάγεται τα προϊόντα σας (δωρεάν).
επενδύστε στην Παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία! 
Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε στην Ελλάδα Δεν είναι εποχή για άσκοπες και ριψοκίνδυνες κινήσεις, η σωστή προετοιμασία είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα στον πολλά υποσχόμενο και ελπιδοφόρο αγροτικό τομέα.  Επαφή 

Για περισσότερες πληροφορίες
στα τηλ : 210 - 8818416  
  για "Back to Green"
ζητήστε να σας στείλουμε δωρεάν με ένα E-mail το αναλυτικό αρχείο σε PDF με την παρουσίαση του σχετικού Project στο e-mail: agrotikes.eykairies.gr@gmail.com


Σεμινάριο:
εκπαίδευση