15 Σεπ 2014

Νέο σεμινάριο : Απόσταξη αιθέριου ελαίου

Απευθύνεται σε όλους που θα ήθελαν να αξιοποιήσουν την γνώση και την επένδυση στην μεταποίηση,  απόσταξη των αιθέριων ελαίων, με απλό και κατανοητό τρόπο!
Και μετά την καλλιέργεια τι ευκαιρίες υπάρχουν;

πως μπορώ να αυξήσω το περιθώριο του κέρδους μου; 

τελικά είναι εύκολο; 

και που τα πουλάω μετά; 

Αυτές και πολλές απορίες θα απαντηθούν σε ένα ζωντανό και πρακτικό σεμινάριο 2 ημερών.

Απευθύνεται σε όλους που θα ήθελαν να αξιοποιήσουν την γνώση και την επένδυση στην μεταποίηση,  απόσταξη των αιθέριων ελαίων, με απλό και κατανοητό τρόπο!


Τα οφέλη από τη μεταποίηση των αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών είναι ασύγκριτα σε σχέση με την απλή διάθεση των νωπών ή αποξηραμένων φυτών. Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για τις ευεργετικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες τόσο στη σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία όσο και σε παραδοσιακές μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας (αρωματοθεραπεία - μασάζ). Έχουν εφαρμογή επίσης και στη βιομηχανία τροφίμων, ως βελτιωτικά γεύσης και αρώματος, ενώ σημαντική είναι η παρουσία τους και στον τομέα των καλλυντικών, τόσο για τα δραστικά συστατικά τους, όσο και για το άρωμά τους.

Οι μέθοδοι παραλαβής αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται είναι απλοί και γίνονται απολύτως κατανοητοί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Παρουσιάζονται με όλους τους δυνατούς τρόπους ώστε ο συμμετέχοντας να μπορέσει να καταλάβει πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι απλή και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την παραλαβή των αιθέριων ελαίων. Είναι ένας τομέας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλα πραγματικά οικονομικά οφέλη.


Δείτε εδώ τα Θέματα του  σεμιναρίου Απόσταξης